Global Azure Bootcamp 2015 (PaaS)

zaterdag 25 apr 2015 in Utrecht

Let op! Dit is de PaaS versie. Zie hier voor de IaaS versie.

Ook in 2015 is er een Global Azure Bootcamp en we hebben een aantal locaties in het land geregeld waar jullie deel kunnen nemen aan dit unieke event dat gepland staat op zaterdag 25 april. De Global Azure Bootcamp is een wereldwijd event (150+ locaties) waarbij men kennis kan maken met Microsoft Azure en er hands-on ervaring mee opgedaan kan worden. Dit jaar hebben we een extra track in Amstelveen die zich richt op IT Pro’s en dieper ingaat op IaaS.

De doelgroep van de PaaS bootcamp bij Betabit zijn developers die geen of weinig praktische ervaring met Azure hebben.

Gedurende een hele dag stellen wij jullie in de gelegenheid, onder begeleiding van ervaren Azure specialisten, wegwijs te worden in de omvangrijke wereld van de Microsoft cloud.

Het programma zal lopen van 9:00u tot 17:00u. De invulling van de content zal dynamisch worden opgebouwd en afgestemd worden op de behoefte van de deelnemers. Tot slot zal er een speciale contest plaatsvinden gedurende de dag die bij de afsluiting een hoogtepunt gaat bereiken. Ook zijn er, net als voorgaande jaren, veel prijzen te winnen. Kortom, een leerzame maar vooral ook leuke dag!

Om er zeker van te zijn dat onze sponsors niet met veel eten achterblijven, dat onze vrijwillige trainers niet voor lege zalen staan en dat we iedereen een kans geven om deel te nemen aan dit fantastische evenement, willen wij je erop attenderen dat we je, na registratie, op zaterdag 25 april om uiterlijk 09:00u verwachten te ontmoeten in Utrecht. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan hopen wij dat je dit zo vroeg mogelijk laat weten, zodat we jouw plaats nog aan iemand anders kunnen geven. Eventuele afmelding verloopt via onze site.

Om de dag zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en om er voor jou de meeste waarde uit te halen vragen we je om een eigen laptop mee te nemen en daarop alvast het volgende te installeren:

Naast het installeren van bovenstaande software vragen wij je ook te zorgen voor een eigen Azure Subscription. Als je een MSDN abonnement hebt dan heb je recht op een bepaald bedrag per maand dat je mag besteden aan het gebruik van Microsoft Azure resources. Je kunt dit doen door in te loggen op https://msdn.microsoft.com/subscriptions/manage/ en dan te kiezen voor Activate Microsoft Azure. Heb je geen MSDN Subscription dan kun je je inschrijven voor een gratis trial. Je doet dit op http://azure.microsoft.com/en-us/pricing/free-trial/ .

Mocht je nog vragen hebben gebruik dan ons contactformulier. Hopelijk ontmoeten wij elkaar op Global Microsoft Azure Bootcamp 2015.

Uiteraard is deelname aan dit event geheel kostenloos.

Lokatie:
Betabit (Bing Maps)
Burgemeester Verderlaan 15
3544 AD Utrecht