Over WAZUG NL

Bekijk hier onze privacy policy

Bekijk hier onze no show policy

De Nederlandse Microsoft Azure User Group (WAZUG NL) is eind 2010 in het leven geroepen door een groep enthousiastelingen om ontwikkelaars, architecten en consultants te informeren over en te enthousiasmeren voor Microsoft's applicatieplatform in de cloud: Microsoft Azure.

Twee-maandelijks organiseert WAZUG NL een meeting waarbij een aantal sprekers bepaalde onderdelen van het Microsoft Azure platform zullen uitlichten. Deze sessies lopen uiteen van technische sessies tot sessies over reference cases.

Naast de informatieve aard van de meetings is dit ook een uitstekende gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en zo je netwerk uit te breiden. De meetings zijn gratis en er wordt altijd voor een maaltijd en een drankje gezorgd.

Op 19 oktober 2011 is de Stichting WAZUG NL opgericht om een en ander te formaliseren. Dit vergemakkelijkt zaken als sponsoring en het bezit van een eigen domeinnaam. Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 53798686. De bestuursleden worden niet betaald voor hun werkzaamheden voor de stichting. Donaties zijn welkom via ons rekeningnummer IBAN NL20INGB0005678816 t.n.v. Stichting WAZUG NL te Amsterdam.

De huidige bestuursleden zijn:

Bekijk hier onze privacy policy

Bekijk hier onze no show policy

Laat het ons weten

Heb je vragen of feedback, klik hier om contact met ons op te nemen.

Read more